PREDICTIVE MAINTENANCE
DE WARE KRACHT VAN INTERNET OF THINGS

Bent u geïnteresseerd in hoe Predictive Maintenance uw bedrijf kan helpen? Neem dan contact met ons op!

Begin vandaag met Predictive Maintenance

Weten wanneer industriële of productieapparatuur de grootste kans heeft om kapot te gaan, kan helpen bij het verbeteren van de efficiëntie en productiviteit van industriële werkzaamheden binnen vele industriën, maar wat betekent het voor uw bedrijf en hoe begint u ermee?

Fraunhofer Project Center @ University of Twente is bezig met het evalueren van Predictive Maintenance projecten die gepresenteerd kunnen worden als oplossingen voor producenten die daar voordeel mee willen doen.

Wilt u hier meer over weten? Neem contact met ons op om erachter te komen hoe wij samen kunnen werken om uw productie Ste kunnen veranderen door middel van Predictive Maintenance.

BRONNEN

Het Advanced Manufacturing Program (AMP) functioneert als een raamwerk dat zich zal ontwikkelen tot het ecosysteem dat nodig is om te groeien in het oosten van Nederland. Download de pdf voor meer informatie.

Het Asset Management en Maintenance Innovation Centre van de Universiteit Twente ontwikkelt kennis, competenties en mogelijkheden om organisaties te helpen bij de ontwikkeling van innovatieve, duurzame en geavanceerde technologiën en concepten. Download pdf voor meer informatie.

Als u al gehoord hebt over voorspellend onderhoud, maar nog steeds niet goed begrijpt wat het is, download dan de veelgestelde vragen om u te helpen deze technologie te begrijpen.